http://adibpie81.fotopages.com

By: Hadibah Saadon

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 25-Nov-2008 08:05 Email | Share | | Bookmark
Assalamualaikum

dah lama gak tak update kat dlm nie...bz n tiada idea atau citer yg menarik....dlm minggu ni sibuk skit ngan keje yg bertambah ...seperti biasa di hujung tahun...byk order n kemaskini fail....

Minggu ni pun ada job tepi wat makan damai pengantin 30.11.2008 ....baru nak try wat slalu just tolong2 je...takut gak tak dapat memuaskan hati pihak pengantin... 0) Menu spt biasa ada ikan n udang maybe ikan masak tiga rasa n udang masak sambal ( di buat hiasan pada buah nanas).... Desert dlm senarai ada mix fruit, fruit tartlet, choux paste n cream caramel...tp blm pasti yg mana nak wat... apa-apa pun doakan semuanyer berjalan lancar hendaknye...[img]


Tuesday, 21-Oct-2008 09:06 Email | Share | | Bookmark
HEPI BELATED BESDAY TO MY LUVLY...

 
Assalamualaikum...

flowers: hepi besday to Mohd Rafiee @Pie Omar yg ke

Smoga di panjangkan umur & di limpahi rezeki yg byk....smoga apa yg di cita-citakan tercapai...
harap2 hadiah untuk abg dah sampai kat sana....smoga suke dgn hadiah tue....hadiahnya adalah (adalah rahsia me n abg je tau) ye ker?...he...he...


glitterimagescartoons37.rar
[img]


Monday, 13-Oct-2008 08:35 Email | Share | | Bookmark
Cuti2 Malaysia....

say cheeseeee....
sibuk bergambo ngan gajah...
hai..
View all 7 photos...
ni mase bercuti kat a famosa ....tgkla aksi2 diorang...


Sunday, 12-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
my Luvly...

masa nie ge mancing...
kat air terjun mana ntah...
nie my ..... Mohd Rafiee Omar @ pie... keje kat TUDM kat.....


Saturday, 11-Oct-2008 10:18 Email | Share | | Bookmark

Qistina...'tina'
Haikal...comei..
Zafwan...'wawan'
3 org nie kalu ade kat umah ....bleh poneng kepala nak layan.....

adib kenalkan yg pompuan tue anak sulung pada adik perempuan adib nama penohnyer Kasih Qistina Emelda ...panggil tina...yg 2 boy anak abang sorang nama zafwan @ panggil wawan dan yg kedua haikal....

Diaorg kalu jumper bleh tahan gaduhnyer...yg pompuan tue pun dah jadi mcm lelaki....l almaklum sepupunyer lelaki....


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net